Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سرای نوآوری نوسازی تجهیزات دانشگاه آزاد واحد دماوند گفت: برای سال ۱۴۰۰ به درآمد قطعی ۲۲۰ میلیون تومان خواهیم رسید. ممکن است با افزایش جذب واحد‌های فناور این عدد حتی تا ۱.۵ تا ۲ برابر افزایش یابد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، حجت اله خواجه صالحانی، رئیس سرای نوآوری نوسازی تجهیزات دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با اشاره به آغاز به کار این سرای نوآوری از اواسط خرداد ۹۹ گفت: معمولا در سال اول راه‌اندازی، بیشتر فعالیت‌ها به آماده‌سازی زیرساخت و مواردی از این دست مربوط می‌شود و حتی طبق Bp اولیه برای سال اول درآمدی پیش بینی نشده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




۲۲۰ میلیون تومان؛ حداقل درآمد قطعی در ۱۴۰۰/ احتمال افزایش این رقم تا دو برابر
وی ادامه داد: با این حال سرای نوآوری نوسازی تجهیزات در سال اول تقریبا ۵۰ میلیون تومان درآمد خالص داشته که با ادامه این شرایط ان شاء الله برای سال دوم به درآمد قطعی ۲۲۰ میلیون تومان خواهیم رسید. ممکن است با افزایش جذب واحد‌های فناور این عدد حتی تا ۱.۵ تا ۲ برابر افزایش یابد.


فعالیت ۶ هسته فناور و ۳ واحد فناور

وی افزود: در بدو شروع فعالیت سرای نوآوری تقریبا هیچ هسته و واحد فناوری نداشتیم که با فعالیت و همکاری خوب مرکز رشد و سرای واحد این تعداد در حال حاضر به ۶ هسته فناور و ۳ واحد فناور رسیده است.

صالحانی همچنین از ارتباط گیری موثر این سرای نوآوری با اداره صنعت و معدن شهرستان دماوند و شهرک‌های صنعتی منطقه سخن گفت و تصریح کرد: هم اکنون یکی از پروژه‌های در دست انجام توسط واحد فناور مستقر، تولید قالب مخزن آب شیرین ساز برای یکی از واحد‌های صنعتی فعال در شهرک صنعتی آیینه ورزان دماوند میباشد و برای یکی از مشکلات این واحد نیز راهکار مناسبی ارائه نموده است.

وی افزود: با شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران نیز ارتباطاتی شکل گرفته و در نشست‌های تخصصی با کارشناسان این شرکت توانمندی واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان مستقر در سرای نوآوری و مرکز رشد واحد معرفی و تبیین شده است که امیدواریم زمینه همکاری‌های لازم فراهم شود.


امضای دو قرارداد با واحد‌های صنعتی فعال

رئیس سرای نوآوری نوسازی تجهیزات دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند همچنین در خصوص شرایط عقد قرارداد با شرکت‌ها و واحد‌های صنعتی افزود: در حال حاضر دو قرارداد با واحد‌های صنعتی فعال توسط شرکت‌های فناور به امضاء رسیده است و سعی داریم با افزایش تعداد واحد‌های فناور دانشگاهی و افزایش ارتباط با بخش‌های تولیدی و صنعتی شهرستان و منطقه شرق استان تهران تعداد شرکت‌های دانشگاهی و قرارداد‌ها را افزایش دهیم.


وی از راه‌اندازی سامانه‌ای به منظور دریافت مشکلات و ارائه ایده‌ها، برگزاری وبینار‌ها و کارگاه‌ها آموزشی مجازی و حضوری رایگان خبر داد و گفت: بهره‌گیری از ظرفیت‌های شبکه‌های اجتماعی به منظور معرفی و مشارکت دانشجویان و اعضای هیات علمی، برگزاری مسابقات به منظور شناسایی افراد خلاق و ایده‌های نوآورانه که تعدادی از این افراد و گروه‌ها هم اکنون به عنوان هسته فناور در مرکز رشد واحد مستقر هستند از جمله اقدامات صورت گرفته برای جذب استعداد‌ها و ایده‌های عملیاتی است.

راه اندازی کانون کارآفرینی دانشجویی/ برگزاری دوره‌های مختلف فناورانه برای علاقمندان

صالحانی گفت: با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی، کانون کارآفرینی دانشجویی راه اندازی شده است که گروه فعال و بانشاطی هستند و قصد داریم با همکاری اعضای هیات علمی و کانون دانشجویی ضمن ترویج فرهنگ نوآوری و کارآفرینی زمینه لازم جهت جذب دانشجویان نخبه، خلاق و صاحب مهارت بیشتر در این حوزه را فراهم کنیم. همچنین طی همکاری با دفتر توانمندی سازی نیروی انسانی واحد تقویم دوره‌های مختلف فناورانه برای اعضای هیات علمی و دوره‌های مهارتی برای علاقمندان در داخل و خارج واحد برای سال ۱۴۰۰ تهیه شده است که در بازه‌های زمانی مشخص شده برگزار خواهد شد.


فراهم شدن زمینه اشتغال برای ۲۰ نفر به صورت مستقیم/ تلاش برای حل مشکلات واحد‌های صنعتی

رئیس سرای نوآوری نوسازی تجهیزات دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با بیان اینکه قریب به ۲۰ نفر در قالب هسته‌ها و واحد‌های فناور در سرای نوآوری و مرکز رشد واحد به صورت مستقیم مشغول به فعالیت هستند؛ خاطرنشان کرد: واحد‌های فناور مستقر با ارائه خدمات مهندسی و تولیدی به واحد‌های صنعتی در حل مشکل و انجام تعهدات به موقع آن‌ها کمک شایانی می‌کنند که این زنجیره باعث کمک به تولید، اشتغالزایی و ایجاد ثروت در جامعه می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد سرای نوآوری کارآفرینی هسته فناور ۲۲۰ میلیون تومان واحد های صنعتی واحد های فناور واحد دماوند واحد فناور راه اندازی مرکز رشد برای سال شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۴۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم

مریم خوش‌سخن‌مظفر، رئیس مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با بیان اینکه «بوت کمپ» آموزشی در دو بخش دانش‌آموزی و دانشجویی در این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری این رویداد شناخت استعداد‌ها در حوزه بازی‌سازی، انتقال تجربیات بین مربیان این حوزه و صاحبان ایده و آشنایی فناوران با مباحث کسب‌وکار بوده و دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری این رویداد با پارک علم و فناوری و صندوق پژوهش و فناوری کریمه همکاری داشت.

وی افزود: در برگزاری این دوره آموزشی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، حوزه‌های علمیه و مؤسسات متعدد و تعدادی از معلمان و افرادی به‌صورت آزاد پذیرش شدند. در این رویداد حدود ۱۱۵ ایده داوری شدند و در داوری اولیه تعدادی از این ایده‌ها که دارای نمونه اولیه بودند یا یک ایده جالبی برای بازی‌سازی داشتند، انتخاب و به دوره‌های آموزشی بوت کمپ راه یافتند.

رئیس مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم «بوت کمپ» برگزار شده در این دوره را با محور آموزش در حوزه بازی‌سازی به همراه پرسش و پاسخ معرفی کرد و ادامه داد: در برگزاری این رویداد کارگاه‌های شناخت بازی برگزار و از حضور استادان مختلف در حوزه‌های مختلف بازی‌سازی استفاده شد. در بخش دیگر بوت کمپ، فناوران و ایده پردازان به معرفی بازی‌های خودشان پرداختند و توسط داوردان ارزیابی شدند.

خوش‌سخن‌مظفر با بیان اینکه دومین روز از برگزاری «بوت کمپ» به مباحث کسب‌وکار، تیم سازی، نحوه کار تیمی و چگونگی ارائه دادن ایده و راه‌های موفقیت کسب‌وکار اختصاص داشت، گفت: برگزیدگان دو حوزه دانش‌آموزی و دانشجویی در مراسم اختتامیه رویداد گیم تایم معرفی و از آنها قدردانی خواهد شد.

وی مطرح کرد:‌ دانشگاه آزاد اسلامی چند سالی است که رویکرد خود را به سمت کارآفرینی تغییر داده و تلاش می‌کند از طریق مرکز رشد واحد‌های فناور رویداد‌های حوزه‌های تخصصی را برگزار کند در همین راستا از آبان ماه ۱۴۰۲ رویداد «گیم تایم» در حوزه بازی‌سازی آغاز به کارکرد. بوت کمپ‌ها یک دوره آموزشی فشرده و مهارتی هستند که فرد با شرکت در آن دوره آموزشی با حضور در فرایند‌های منظم هر روزه می‌تواند دانش کاربردی خود را به‌صورت مشخص و تخصصی افزایش دهد و بعد به‌صورت کاملاً حرفه‌ای وارد حوزه مورد نظر بشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • جریمه میلیاردی یک واحد صنعتی متخلف در بروجرد
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی