Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان دماوند با اشاره به توان ظرفیت علمی و دانشگاهی در این شهرستان گفت: شهرستان دماوند ظرفیت تبدیل به قطب علمی کشور را دارد. ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رودهن، مجید صفری شامگاه شنبه در نشست شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد با اشاره به ظرفیت دانشگاهی شهرستان دماوند اظهار داشت: شهرستان دماوند دارای 2 واحد دانشگاهی قوی و مستعد فعالیت‌های بیشتر است که به دلیل دارا بودن این ظرفیت‌ها سیاست ما بر این است تا این شهرستان بیش از پیش به سمت مسائل آموزشگاهی و علمی سوق پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تلاش داریم تمام امکانات را در اختیار دانشگاه‌ها و سرمایه‌گذاران آموزشی و درمانی قرار دهیم تا بتوانیم شهرستان دماوند را به قطب علمی تبدیل کنیم و خوشبختانه تاکنون فعالیت‌های بسیاری در این حوزه انجام شده اما با وجود استعدادهایی که وجود دارد باید بیش از گذشته تلاش شود‌.

فرماندار شهرستان دماوند در ادامه ضمن تقدیر از مسئولان در زمینه پیگیری احداث پروژه بیمارستان رودهن بیان کرد: یکی از انتظارات و درخواست مردم منطقه رودهن همین بیمارستان بود که مدت زیادی این پروژه متوقف شده بود اما در حال حاضر شاهدیم که مسئولان مربوطه عزم خود را برای بهره‌برداری از این پروژه جزم کرده‌اند و امید است به زودی این موضوع محقق شود.

صفری ادامه داد: اگر دانشگاه آزاد به عنوان متولی وارد این امر شود مردم نیز قطعاً به میدان خواهند آمد و ما نیز به عنوان دستگاه اجرایی ورود خواهیم کرد.

مطالعه 1000 پژوهشگر دانشگاه آزاد بر مسئله سیل خوزستان؛ استمرار فعالیت قرارگاه جهادی تا عید فطراهواز| دانشگاه آزاد به دنبال برطرف کردن مشکلات جامعه است + تصویراهواز| دانشگاه آزاد به دنبال حضور فعال در قالب کنش‌گر همراه با مردم است

وی با بیان اینکه باید دستگاه‌های اجرایی با فعالیت خود اعتماد مردم را نسبت به نظام جلب کنند تصریح کرد: احیا مسائلی که از گذشته باقی مانده اعتماد مردم را نسبت به نظام جلب خواهد کرد در شهرستان دماوند امکانات و استعدادهای خوبی وجود دارد که دانشگاه‌ها می‌توانند از این ظرفیت‌ها استفاده کنند اما تنها دانشگاه آزاد وارد شده و سایر دانشگاه‌ها از این ظرفیت استفاده نمی‌کنند که امیدواریم با تأسیس دانشگاه‌های متعدد همچون پردیس دانشگاه پزشکی، پرستاری غیره بتوان شهرستان دماوند را به قطب علمی تبدیل کرد.

در ادامه این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان دماوند با تأکید بر نقش دانشگاه‌ها و اهمیت آن در پیشرفت کشور اظهار داشت: نقش دانشگاه در تحقق شعار سال و شعارهای 10 سال اخیر نسبت به اقتصاد مقاومتی، کار و کالای ایرانی و رونق تولید بسیار مهّم بوده و مجموعه دانشگاهی در استان تهران باید طرحی نو ایجاد و نقش خود را در این زمینه ایفا کنند.

وی ادامه داد: باید تفاهم‌نامه‌های مختلفی در هر شهر ایجاد شود تا با کمک دانشگاه‌‌ها در بخش‌های مختلف صنعتی، معدنی، کشاورزی و تجارت گام‌های اساسی برداشته شود.

امام جمعه شهرستان دماوند خاطرنشان کرد: شهرستان دماوند با وجود 2 دانشگاه از ظرفیت‌های خوبی برخوردار است و ادارات مربوطه باید ظرفیت‌های هر شهر را ببینند و قدم بردارند تا علم و عمل را به یکدیگر پیوند زنند.

انتهای پیام/ح

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۹۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین اجلاس سراسری گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد.

مدیر اجلاس سراسری گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی در این اجلاس با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری اظهار کرد: «یکی از مراکز مهم تربیت قوه عاقله‌ کشور، دانشگاه است»، بنابراین در فرآیند ساختن و پرورش دادن قوه‌ی عاقله برای کشوراستاد یک نقش ویژه را ایفا می‌کند.

فرح حبیب اضافه کرد: دانشگاه نباید خود را از مسائل کشور جدا بداند و چالش‌های کشور برای دانشگاه مسائل واقعی، حقیقی و اصلی باشد و مسئله دیگر تربیت فرهنگی، اخلاقی و هویتی دانشجویان بوده که فراتر از تعلیم مسئله تربیت است.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه جهت‌گیری اخلاقی و معنوی، تلطیف روحی و دمیدن روح احساس هویت در مجموعه جوان کشور را برعهده دارد، ادامه داد: کاربردی کردن پژوهش‌ها یکی از اولویت‌های پیش روی دانشگاه است و حوزه معماری و شهرسازی نقشی بسیار اساسی بر روی فرهنگ جوامع و سبک زندگی مردم دارد.

عضو کمیسیون نشریات دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه گزارشی از وضعیت تعداد اعضای هیئت علمی و دانشجوی معماری و شهرسازی در سراسر کشور یادآور شد: گروه معماری و شهرسازی در سراسر کشور دارای ۷۸۶ عضو هیئت علمی و ۴۷ هزار و ۷۱۹ دانشجو بوده و با ۱۲ نشریه فعال، دو نشریه غیرفعال، چهار نشریه دارای نمایه وزارتین و هشت نشریه با رتبه A و A+ است.

حبیب افزود: این اجلاسیه با تشکیل چهار کارگروه مباحث مهم و اساسی گروه معماری و شهرسازی را بررسی می‌کند، کارگروه نخست «بهار دانش با تحلیل و بررسی علم و علم‌سنجی انتشارات، نشریات و منابع درسی»، کارگروه دوم «پژوهش و فناوری مثمر»، کارگروه سوم «آمایش تحولی و تعالی‌بخشی» و کارگروه چهارم «افق‌های نوین در آموزش ـ مهارت‌محوری» را دنبال می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در کارگروه بهار دانش، راهکار‌های بهبود ارتقای کیفیت، افزایش مجلات علمی و بین‌المللی، برنامه‌ریزی همایش‌ها و کنفرانس‌های علمی، حمایت از راه‌اندازی انجمن‌ها و قطب‌های علمی، برنامه‌ریزی برای برگزاری کرسی‌های علمی، تدوین کتب درسی و مراجع علمی موردنیاز پیگیری شد.

مدیرگروه معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بیان کرد: در کارگروه آمایش تحولی و تعالی‌بخشی، آمایش ملی رشته مقطع‌های معمار و شهرسازی، تشکیل کمیته تخصصی برای تعیین سطح دستیاران آموزشی، ارائه دوره‌های آموزشی و تخصصی به‌روز در راستای ارتقای مهارت‌های اعضای هیئت علمی و دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت.

مدیر اجلاس سراسری گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: در کارگروه پژوهش و فناوری مثمر، شناخت و شبکه‌سازی پژوهش و زیرساخت‌ها، ارتباط دانشگاه، صنعت و جامعه، کارخانه نوآوری و فناوری سکو‌ها (پلتفرم‌ها) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

حبیب در ادامه توضیح داد: در کارگروه افق‌های نوین در آموزش، مهارت‌محور کردن حوزه‌های آموزش براساس نقشه راه مهارتی و بستر‌سازی دوره‌های آموزشی درباره بهبود پایان‌نامه‌ها در تحصیلات تکمیلی، بازبینی سرفصل‌های قدیمی براساس چهار محور روزآمدی، مهارت‌محوری، حکمی‌سازی، کارآمدسازی و تدوین رشته‌های میان رشته‌ای مورد تبادل‌نظر قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • وزیر کشور: ری، دماوند و فیروزکوه به استان‌های تهران شرقی و غربی ملحق نخواهند شد
  • توضیح وزیر کشور درباره تقسیم استان تهران
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • فیروزکوه و دماوند و ری از تهران جدا خواهد شد؟
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا