Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@18:31:24 GMT

دانشگاه آزاد دماوند می تواند قطب طب سالمندی باشد

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۳۱۳۱۰

دانشگاه آزاد دماوند می تواند قطب طب سالمندی باشد

تهران – ایرنا - رئیس دفتر هیات موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به شرایط مناسب اقلیمی و آب و هوایی دماوند گفت: دانشگاه آزاد واحد دماوند می تواند با توجه به رشته های پزشکی و پیراپزشکی و ایجاد دهکده سلامت سرآمد و پذیرای سالمندان برای ایجاد مرکز و قطب طب سالمندی باشد.

به گزارش ایرنا، فاضل سنقری روز جمعه در آیین رونمایی از بنای یادبود 2 شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند این اقدام را گامی موثر در تخصصی شدن آموزش و توسعه علم در هر کدام از واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد دانست و توسعه رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی را از جمله اقدامات مناسب ریاست این واحد ذکر کرد و ادامه داد: سازمان مرکزی بر پشتیبانی این دانشگاه توجه ویژه ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: علاوه بر این رشته ها این واحد میتواند در رشته‌های میراث فرهنگی با توجه به انتخاب دماوند به عنوان شهر نمونه گردشگری و به عنوان قطب باستان شناسی کشور تبدیل شود.
سنقری اظهار داشت: دانشگاه آزاد دماوند، دانشگاهی فعال، پر جنب‌وجوش و با موقعیت مکانی، علمی و فرهنگی خوب است و با توجه به اینکه شهرستان دماوند از قدیم پذیرای علمای دینی و شهر معنویت و اخلاق بوده است، دانشگاه آزاد دماوند توانسته به عنوان یکی از قطب‌های تاثیرگذار در روند تعلیمی، تربیتی و آموزش عالی کشور در استان تهران قرار گیرد.
وی تصریح کرد: توسعه، جذب دانشجو و تبدیل این واحد از یک دانشگاه آموزش‌محور به پژوهش‌محور و تولید دانشگاه نسل سوم از دیگر اهداف دانشگاه آزاد دماوند است که امیدواریم این دانشگاه بتواند نقش مهمی در آینده آموزش عالی کشور ایفا کند.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه جامع بودن نقطه مزیت دانشگاه آزاد دماوند نیست، گفت: آنچه که به عنوان مزیت محسوب میشود توسعه رشته‌های خاص و کارآمد در حوزه‌های کارشناسی ارشد و دکتری است تا در نهایت بتواند به عنوان قطب دانش بنیان این رشته‌ها تبدیل شود.
همچنین حجت الاسلام کاظم فتاح دماوندی، امام جمعه دماوند در این مراسم اظهار داشت: شهرستان دماوند313 شهید، 700 جانباز، 60 آزاده، 9 شهید گمنام، 40 شهید مدافع حرم، 56 گلزار شهید و 40 نخبه در زمینه های فرهنگی و اجتماعی در جمع خانواده شهدا دارد.
وی ادامه داد: شهرستان دماوند به دلیل داشتن شرایط جغرافیایی، داری وسعت بسیار و شرایط آب و هوایی خوبی است و به دلیل نزدیکی به پایتخت ظرفیت گسترش و توسعه در عرصه علمی و دانشگاهی با توسعه رشته های مختلف همچون حقوق، صنایع، کشاورزی، عمران و معماری را دارد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: شهرستان دماوند پتانسیل توسعه رشته پرستاری و احداث مجتمع بزرگ علمی، فرهنگی و گردشگری را نیز دارد.
تهرام/7246//6139

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه آزاد قطب هاي دانشگاهي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۳۱۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد

سعید آزادیان در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی ماموریت گرا سیاست های توسعه ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه ماموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان ها و بر اساس نگاه ماموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحد های مرکز استان ها و واحد های بزرگ تر ادغام کرده ایم.

رییس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استاندارد هایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتا مجوز همه رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تایید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلا در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می شوند معمولا به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

کد خبر 6097362

دیگر خبرها

  • همکاری علمی دانشگاه آزاد همدان با یک شرکت لبنی
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • رسالت‌ مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن یاد شهداست
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری