Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمود صفری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دماوند در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با بیان اینکه هیچ مرکز آموزشی ای وجود ندارد که بدون نقطه ضعف باشد، گفت: ما نقطه ضعف ها را به وسیله ارتباطی که با سرپرستی استان تهران و معاونان او داریم، در میان می گذاریم.

وی ادامه داد: در حال حاضر همه واحدها و دانشگاه های دولتی با کاهش دانشجو مواجه هستند که بررسی چرایی خلوت شدن برخی رشته های تحصیلی در دستور کار قرار دارد، البته گفتنی است این کاهش دانشجو در تمامی مراکز آموزشی کشور وجود دارد، البته این کاهش دانشجو به گونه ای نیست که فعالیت های دانشگاه متوقف شود و قطعا راه حل هایی برای رفع این مشکل توسط مسئولان در نظر گرفته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دماوند در زمینه نخبه پروری در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در واحد دماوند نخبه هایی داریم که به تهران معرفی شده اند و توانسته اند از ارشد به مقطع دکترا راه پیدا کنند.

وی افزود: حدود 400 نفر از فرزندان جانباز و شهدا در واحد دماوند مشغول به تحصیل هستند که بیش از 10 نفر آن ها از جمله دانشجویان برتر و نخبه هستند که با معدل های بالا و نزدیک به بیست فارغ التحصیل شده اند و توانسته اند خدمت مقام معظم رهبری و دکتر ولایتی برسند.

دکتر صفری در زمینه مهاجرت نخبگان از کشور بیان کرد: اگر نخبگانی که برای ادامه تحصیل به خارج از کشور می روند پس از فارغ التحصیلی به کشور بازگردند و به کشور خدمت کنند، مهاجرت آنان برای کشور فرصت محسوب می شود،اما اگر نخبگان به کشور بازنگردند، در زمینه علمی در کشور خلاء ایجاد شده و نوعی تهدید برای کشورمان محسوب می شود.

وی اضافه کرد: باید شرایط را به نحوی مساعد کنیم تا نخبگانی که خارج از کشور رفته اند، به کشور بازگردند. در این راستا می توانیم از لحاظ مادی امکانات خوبی را در اختیارشان قرار دهیم، همچنین دانشگاه ها باید اهمیت و ارزش بیشتری برای این افراد قائل شوند، در سطح جامعه نیز می توان از آن ها به خوبی استقبال کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دماوند گفت: نخبگان نیز خواهان چنین شرایطی هستند و می خواهند به کشور خود خدمت کنند.زمانی که مایوس می شوند ترجیح می دهند به خارج از کشور بازگردند.

وی تاکید کرد: متاسفانه قوانین چندانی در راستای حمایت از نخبگان وجود ندارد، ممکن است در گردش های مدیریتی دچار مشکل باشیم، به نظر من در زمینه استقبال مدیران از نخبگان که باز می گردند ضعف قانون وجود دارد. در این زمینه مصوباتی در کمیسیون آموزش عالی، در وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد اما شاید مدیران آن طور که باید نتوانند از نخبگان استقبال کنند.

201

دکتر محمود صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دماوند مهاجرت نخبگان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مهاجرت نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۷۱۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی سمیعی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن اشاره به ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه بیان کرد: دارای بودن جنگل‌های هیرکانی و در فاصله نزدیک، رمل و ماسه‌های کویری از شاهرود یک قطب گردشگری در کشورمان ساخته است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌هایی مانند ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، ابنیه تاریخی و … در شاهرود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در صدد است تا برای بهره‌گیری هر چه بهتر از این ظرفیت‌ها، اقدامی در خور را صورت دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از تدوین سند گردشگری در این دانشگاه خبر داد و گفت: فرصت‌های خوبی به لحاظ گردشگری در شاهرود وجود دارد و از آنجا که دانشگاه آزاد نیز توانمندی‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی را دارد، به فکر تدوین یک سبد گردشگری افتادیم که در آینده نزدیک به محوریت امکانات دانشگاه و گردشگری شهرستان شاهرود اجرایی خواهد شد.

سمیعی با بیان اینکه زمین ورزش، زمین چمن، امکانات رفاهی، اقامتی، گردشگری، تالار پذیرایی با ظرفیت دو هزار نفر و… در زمره امکانات خوب دانشگاه محسوب می‌شود، گفت: در صدد هستیم تا این امکانات را برای توسعه گردشگری به کار ببندیم

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت گردشگر پذیری در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: این طرح ده میلیارد تومان هزینه دارد اما برآوردها نشان می‌دهد با توجه به ظرفیت‌های عظیم گردشگری شاهرود اگر تنها در نیمی از ماه یعنی ۱۵ روز بتوانیم میزبان گردشگران باشیم، این هزینه کرد در کمتر از دو سال برمی گردد.

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود همچنین درباره حمایت دانشگاه از صنعت نیز گفت: امروز دو واحد تولید ظروف یک بار مصرف و اقلام بهداشتی و همچنین کارخانه تولید لوازم مرتبط با بسته بندی در فضاهای بلااستفاده دانشگاه مشغول به کار هستند و تنها یکی از این واحد در سه شیفت کاری و هر شیفت ۵۰ کارگر را مشغول به کار کرده است.

سمیعی با بیان اینکه شرط دانشگاه برای این موضوع اشتغال فارغ‌التحصیلان همین دانشگاه بود که خوشبختانه محقق شده است، گفت: استقرار این کارخانه‌ها سالانه دو میلیارد تومان هم به اقتصاد دانشگاه آزاد شاهرود کمک می‌کند و از سوی دیگر خیال کارخانه‌ها را هم از فکر نداشتن مکان مناسب، راحت کرده است.

به گزارش مهر، همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی دیروز در دامغان و امروز در شاهرود برگزار و طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور مهمان این مراسم بود.

کد خبر 6098406

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • استادان نقش مهمی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اقتصادی کشور دارند 
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات