Web Analytics Made Easy - Statcounter

دماوند- رییس دانشگاه آزاد اسلامی دماوند از انعقاد قرارداد علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود صفری بعد از ظهر شنبه در جلسه انعقاد این تفاهم نامه اظهار داشت: با عنایت به رویکرد اقتصاد مقاومتی در راستای تولید و اشتغال و بهره مندی بهتر از ظرفیت های موجود در شهرستان دماوند، از جمله امکانات و منابع انسانی متخصص و ظرفیت های تاریخی و فرهنگی و صنایع دستیبا هدف ساماندهی همکاری های مشترک علمی، پژوهشی، آموزشی، اجرایی، تفاهم نامه ای تهیه شده و منعقد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این تفاهم‌ نامه با هدف ایجاد فرصت همکاری‌های گسترده و مشخص‌ بین طرفین جهت همکاری لازم برای ارائه خدمات علمی، آموزشی و پژوهشی، در راستای رشد و گسترش و ارتقاسطح علمی، پژوهشی با هدف افزایش تولید و اشتغال در شهرستان منعقد شده است.

شهرام شریفی نیز ضمن اظهار خوشحالی از انعقاد این تفاهم نامه بیان داشت: پویایی موجود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند رادر دستگاه دیگری مشاهده نکرده ام، ضمن اینکه دانشگاه به دلیل نگاه علمی به مسائل، بسترمناسبی برای همکاری های علمی و فرهنگی دو جانبه است.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان دماوندادامه داد: دماوند اولین شهر خاورمیانه و چهارمین شهر جهان است که ثبت تاریخی شده و وجود برخی بناهای تاریخی نظیر آجرکاری، «برج شبلی» از شاهکار های آجرکاری کشور بوده وتمام این موارد بیانگر ظرفیت بالای دماوند در زمینه های مختلف گردشگری و فرهنگی می باشد و ما علاقمند به واگذاری برخی امور و پروژه هایاین اداره به دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند هستیم.

در این جلسه همچنین محمدرضا قربانی پارام عضو هیات علمی واحد دماوند و از اساتید گروه معماریاظهار داشت: افزایش زیرساخت های گردشگری درورودی شهرها، ساخت موزه و رستوران و اقامتگاه برای گردشگران داخلی و خارجی نیز از جمله موضوعات مطرح شده در این تفاهم نامه است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۲۰۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ضرغام بروجنی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود با بیان اینکه از آموزش گردشگری در سطح دانشگاه آزاد کشور برخی اهداف را انتظار داریم، تاکید کرد: در این ارتباط اهم مشکلاتی که استادان و پژوهشگران عرصه گردشگری و میراث و هتل داری با آن مواجه هستند مورد رصد و احصا قرار گرفت و در نشست‌هایی به آنها پرداخته شده است.

وی با بیان اینکه در راستای رفع کمبودهای ملموس توسعه رشته گردشگری و میراث اقدامات خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی کشور صورت گرفته است، ابراز کرد: دیدگاه‌های نوسازی و عملیاتی مهارتی سازی رشته‌های گردشگری و هتل داری در نشست‌های متعدد با حضور اساتید و صاحب نظران مورد تاکید است.

مدیر گروه کشوری گردشگری و میراث فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: علیرغم تغییرات بنیادین اقتصادی جهانی، کشور ما گزینه‌های محدودی برای حوزه اقتصادی دارد اما بنا به تحقیقات گردشگری به عنوان یک فاکتور فوق‌العاده برای احیای اقتصاد ملی کشورهای دارای منافع گردشگری بسیار کارآمد است.

ضرغام بروجنی با بیان اینکه ایران نیز از این قاعده مستثنی نبوده و مملو از ظرفیت‌های عظیم گردشگری است، گفت: گردشگری فعال می‌تواند بسیاری از چالش‌های اقتصادی و اجتماعی کشور را کاهش دهد.

وی تاکید کرد: یکی از ضرورت‌های بخش گردشگری سرمایه انسانی توانمند و متعهد است و مهمترین ابزار دستیابی به این امکان نیز آموزش عالی است لذا آموزش گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی باید یک اولویت باشد تا بتوانیم با به کارگیری نیروی متخصص ضمن حفظ هویت و ریشه‌های فرهنگی، کشور را در ارتباط با تحولات قرن بیست و یکم آماده ساخت.

مدیر گروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد بیان کرد: دانشگاه‌ها در طول تاریخ خود ثابت کردند که می‌توانند تحول آفرین باشند همچنین دانشگاه‌ها همواره در خط مقدم ایجاد تعادل بین سنت و مدرن سازی بوده‌اند لذا دانشگاه هم حافظ سنت‌ها و هم کاتالیزور تغییر است

ضرغام بروجنی در خاتمه گفت: انتظار می‌رود که آموزش مؤثر و مقرون به صرفه و عادلانه به نیاز مبرم سرمایه انسانی کشورمان در زمینه گردشگری پاسخ دهد و برای بهبود عدالت و رشد اقتصادی و برابری اجتماعی و نیازهای فرهنگی جامعه و دانشجویان، دانش ایجاد شود.

کد خبر 6098485

دیگر خبرها

  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب