Web Analytics Made Easy - Statcounter

عطیه یوزباشی متولد ۱۳۶۸، سال ۱۳۸۸ وارد دانشگاه و در رشته نقاشی از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی فارغ التحصیل و بلافاصله در کنکور سراسری کار‌شناسی ارشد پذیرفته شد.

سال ۱۳۹۴ در رشته ارتباط تصویری از دانشکده هنر دانشگاه شاهد فارغ التحصیل و بدون وقفه بصورت بدون آزمون (استعداد درخشان) با توجه به رزومه پژوهشی (مقالات ISI و علمی پژوهشی، کتاب‌ها و همایش‌های ملی و بین‌المللی) وارد مقطع دکتری در رشته پژوهش هنر دانشکده هنر دانشگاه شاهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برادر او امید یوزباشی متولد ۱۳۶۵، دانش آموخته کار‌شناسی ارشد برنامه‌ریزی شهری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد و کار‌شناس جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی و صاحب امتیاز و مدیر مسئول نشریه «هفته نامه البرز شرقی» است.

خواهر عطیه؛ زکیه یوزباشی متولد ۱۳۶۶، دانشجوی کار‌شناسی ارشد مدیریت منابع انسانی اسلامی دانشگاه پیام نور مرکز دماوند و دارای دو مدرک کار‌شناسی حسابداری و مدیریت بازرگانی از دانشگاه پیام نور مرکز دماوند است. این خانواده هر سه عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند نیز بوده و مشغول فعالیت در حوزه‌ها و رشته‌های معماری، برنامه‌ریزی شهری، ارتباط تصویری، گردشگری، قرآن و روان‌شناسی هستند. در ادامه به گفت و گو با این خانواده می پردازیم.

*آغاز فعالیت های پژوهشی این خانواده پژوهشگر

عطیه یوزباشی در خصوص فعالیت های پژوهشی شان، گفت: من به همراه برادر و خواهرم از سال ۱۳۹۳ فعالیت‌های پژوهشی را آغاز کردیم در همایش‌های ملی و بین‌المللی شرکت کردیم و مقالاتی ارائه دادیم.

فضیلت‌های زیارت امام رضا (ع) و تأثیر آن در سلوک معنوی زائران؛ تحلیلی بر توسعه گردشگری مذهبی (مطالعه موردی: امام‌زاده هاشم (ع) شهرستان دماوند استان تهران)؛ بررسی نقش بقاع متبرکه در توسعه گردشگری (مطالعه موردی شهرستان تالش استان گیلان)؛ بررسی رنگ سیاه در قرآن؛ رنگ سیاه از منظر قرآن و روان‌شناسی؛ بررسی رنگ و خلاقیت در تبلیغات بدنه اتوبوس (بیلبوردهای متحرک)؛ بررسی رنگ سبز از منظر قرآن، روایات و روان‌شناسی و بررسی مدل اکولوژیکی و توان محیطی (نمونه موردی: شهر آبسرد) عنوان‌های برخی مقالات ارائه شده در همایش‌های ملی و بین المللی هستند.

از سال ۱۳۹۳ به نگارش کتاب «ستارگان آسمان دماوند» به عنوان کتابی مرجع از ۳۹ امام‌زاده حوزه عملکرد اداره اوقاف و امور خیریه پرداختیم. از زمانی که تحقیق این کتاب را شروع کردیم به گوشه و کنار روستا‌ها و شهرهای شهرستان دماوند سفرهایی داشته‌ایم، تزیینات و نقوش معماری امام‌زاده‌ها توجه ما را به خود جلب کرد.

این امام‌زاده‌ها که در مراکز مختلف شهرستان دماوند پراکنده‌اند آثار گران‌بهایی محسوب می‌شوند که بر تارک منطقه می‌درخشند و حاصل سه سال تحقیق و پژوهش میدانی، پیمودن راه‌های صعب و دشوار، به جان خریدن بسیاری از دشواری‌ها و سختی‌ها و خطر کردن در مسیرهای ناشناخته، باعث پدید آمدن اثری درخور و مهم شده است.

این کتاب بزودی با کمک مادی و معنوی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان دماوند به چاپ خواهد رسید.

*با توجه به مشکلاتی که گا‌هی ممکن است پیش بیاید، شما چه فرآیندی را پشت سر گذاشتید و از چه موانعی عبور کردید؟

- این کتاب «ستارگان آسمان دماوند» حاصل زحمات و تلاش‌های شبانه‌روزی نگارندگان در راستای شناساندن امام‌زادگان و بقاع متبرکه شهرستان دماوند است. کمبود امکانات و وجود برخی از مشکلات چون همکاری نکردن برخی ارگان‌ها روند کار را سخت و یا غیرممکن می‌کرد؛ اما سختی راه ما را از رسیدن به هدف نهایی دلسرد نکرد.

این پژوهش خود را مدیون و مرهون عزیزانی می‌دانیم که به نوعی در این سفر با ما همراه بودند و تمایل قلبی خود را نشان دادند. مردم مناطق دماوند، استادان، مسئولان، دوستان و خانواده که در طول تحصیل با صبر و شکیبایی سختی‌های زندگی را به دوش کشیده‌اند تا بتوانیم به سرانجام برسانیم.

* اکنون خود را در چه جایگاهی ارزیابی می‌کنید و اهداف و برنامه‌های آینده شما چیست؟

- پژوهشگر نگاهی کنجکاو و موشکافانه به پدیده‌های اطراف خود دارد و نسبت به آنچه پیرامونش می‌گذرد، حساس است و ذهنی پویا و پرسشگر دارد. ذهن پرسشگر او همواره در راستای یافتن پاسخ‌های تازه برای پرسش‌های موجود است.

کار گروهی در طرح‌های پژوهشی به پژوهشگران ارزش و انگیزه می‌دهد و در نتیجه آن تلاش می‌کنند، پژوهش خود را با همکاری یکدیگر انجام دهند. ما نیز به عنوان پژوهشگر نتایج یافته‌های خود را منتشر ساخته و در اختیار دیگر محققان قرار می‌دهیم و لحظه‌ای از تلاش برای بالا بردن مهارت‌های علمی و هنری خویش باز نمی‌ایستیم. پژوهش در زمینه‌های هنری و علمی از برنامه‌های آتی ما خواهد بود زیرا ما علاقه و توانایی زیاد به نویسندگی داریم و تا بتوانیم این مسیر را ادامه خواهیم داد.

*نقش تحصیلات عالی را در پژوهش چگونه ارزیابی می‌کنید؟

- تحصیلات عالی در پژوهش و بویژه در رشته‌های پژوهش هنری، دستاوردهای نظیر؛ تشویق و ترغیب تفکر در مقوله هنر و علم، رشد خلاقیت‌های هنری و علمی، ارتقای سطح بینش هنری در فرهنگ اسلامی، تقویت حوزه‌های آموزشی، تقویت حوزه‌های پژوهشی، تألیف و تصنیف در زمینه‌های هنری و علمی، جهت‌یابی اصلاح حرکت‌های هنری جامعهٔ اسلامی، رابطه مابین جهان بینی و تجلیات هنری در فرهنگ‌های مختلف از طریق تطبیق آثار مختلف هنری و آشنایی با فرهنگ و ادبیات ایران در ادوار تاریخی، شناخت هنرهای ایرانی و اسلامی به سایر کشور‌ها، آشنایی عمیق با میراث هنری ایران و تعیین مباحث نظری هنر و ایجاد توانایی در زمینهٔ نقادی و پژوهش صحیح در مباحث هنری را در پی دارد.

* و سخن آخر...

- عاشق خدمت هستیم، خدمتی صادقانه، خدمتی علمی، هنری و اخلاقی؛ با کمال میل و اشتیاق و علاقه پژوهش‌ را بزرگ‌ترین کار برای خدمت واقعی می‌بینیم که هم خودمان و درونمان را بیشتر ارتقا دهیم و هم از آن دانش بیشتری را به دیگران انتقال دهیم البته چنانچه لیاقتش را داشته باشیم.

از پدر و مادرمان که همیشه حامی و پشتیبان ما بوده‌اند، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دماوند، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند، رئیس و کارمندان اداره اوقاف و امورخیریه دماوند، رئیس سازمان میراث فرهنگی شهرستان دماوند و دفتر امام جمعه دماوند قدردانی می‌کنیم.

203

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۳۱۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟

غلامرضا آذری استاد ارتباطات در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا در پاسخ به این سوال که چقدر در حوزه رسانه و ارتبطات در دهه اخیر به مطالعات و ره آورد‌هایی تازه دست پیدا کردیم، گفت: اگر بخواهیم واقع بینانه بگویم در این سال‌ها نسبتا خیلی خوب نتوانستیم در حوزه مطالعات و نظریه‌های جدید ارتباطاتی گام برداریم. تلاش‌هایی در دولت‌های گذشته برای پژوهش صورت گرفته، اما نبود بودجه لازم و مکفی و نبود فضای لازم برای کار پژوهشی در این سال‌ها باعث شده تا ان طور که ترسیم کرده بودیم از رشد لازم برخوردار نشویم. دلیل دیگری هم هست و این که انتصاب مدیران در مقاطع کوتاه و نبود توجه از جانب آن‌ها به بحث پژوهش است. مورد بعدی دیگر این که رساله‌های دکتری، عادلانه و به ترتیب واقعیت تخصیص و توزیع نمی‌شود و به عنوان مثال رساله‌هایی که می‌تواند خط مشی‌های علمی و پژوهشی گسترده داشته باشند به پژوهشگران متخصص و زبده سپرده نمی‌شود.

وی ادامه داد: در همین دانشگاه آزاد که بنده سابقه چند دهه تدریس را در آن دارم باید بگویم که نبود مرکز پژوهشی کاربردی در آن که تحقیق‌ها جنبه عملیاتی داشته باشند و همچنین اختصاص ندادن بودجه مکفی سبب شده تا خیلی ره آورد مثبتی را شاهد نباشیم. امیدوارم که در سال‌های اخیر این پژوهش و تحقیقات به سمتی هدایت شود که اساتید و دانشجویان در حل مسیله و کشف نظریه‌های جدید پیشقدم شوند.

وی در خصوص این که چقدر توانستیم در این سال‌ها خبرنگار تخصصی و ژرف نگر تربیت کنیم این طور پاسخ داد: خبر از نظر من یکی از حوزه‌های موفق است، اما در همین حوزه توزیع عادلانه نداشتیم. دردانشگاه‌های علامه، تهران، سوره و آزاد که به صورت جدی به تربیت دانشجویان این رشته می‌پردازند اگر یک اماری بگیریم که از مجموع فارغ التحصیلان ان‌ها چقدر جذب بازار کار رسانه شدند به یک نمره قابل قبولی دست پیدا نمی‌کنیم، اما در همین فضای کار خبری وروزنامه نگاری می‌بینیم که از رشته‌های دیگری مثل فنی و مهندسی، پزشکان، پیراپزشکان و ... وجود دارند که خیلی موفق هم ظاهر شدند و کار می‌کنند. به نظرم بخشی از کار خبری ذاتی و وراثتی است و بخش دیگر آن وظایف دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی است. در کل باید بگویم که فعالانی که در این حوزه مشغول به کار هستند به صورت جدی و پرتلاش ظاهر شدند با بضاعت مالی اندکی که در این شغل و در مقایسه با کشور‌های دیگر شاهد هستیم که گا‌ها حتی به چند برابر هم می‌رسد، اما می‌بینیم که خبرنگاران باعشق به کار خود مشغول هستند.

آذری ادامه داد: خبرنگاری پژوهشی را خیلی کمتر شاهد هستیم بطوریکه یک خبرنگار با تسلط برتمام جوانب یک موضوع به سراغ آن برود و سعی در واکاوی و ارائه یک تحلیل جامع نسبت به آن اقدام کند. با رصدی که در این سال‌ها نسبت به خیلی از موضوعات منتشر شده در رسانه‌ها داشتم شاهد هستم که خبرنگاران به سراغ تولید مطالب سطحی و کپی از سایر همکاران مشغول هستند و البته باید بگویم که شاید یکی از دلایل آن مسائل مالی باشد که سبب شده ژرف نگری و توجه به عمق موضوعات را در آثار خبرنگاران شاهد نباشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شاهنامه پژوه بمی در خاک آرام گرفت
  • رونمایی از ۸ کتاب کودک نوشته دانش‌آموزان سما
  • رونمایی از ۸ کتاب کودک نوشته دانش‌آموزان دبستان دخترانه سمای عالیشهر
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب