Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، با توجه به رشد قابل توجه فناوری در سال‌های اخیر، نیاز به انرژی به طور چشمگیری در حال افزایش است. از طرفی، کاهش منابع فسیلی، خطر نیروگاه­‌های هسته‌­ای، افزایش چشمگیر نیاز به انرژی فسیلی برای مصارف صنعتی، نیاز به سازگاری با محیط زیست و کنترل آلودگی هوا و اثر گازهای گلخانه ای منجر به رشد سرمایه‌گذاری کشورهای مختلف دنیا در بخش انرژی های تجدیدپذیر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کشور ما نیز با توجه به پتانسیل بالای موجود برای تولید انرژی های نو، تحقیق و توسعه تکنولوژی‌های تولید این نوع از انرژی‌ها ضروری به نظر می رسد؛ در همین راستا مجوز راه اندازی مرکز تحقیقات انرژی‌های نوین تجدیدپذیر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند، فروردین امسال از سوی سازمان مرکزی اخذ شد.

این مرکز زیر نظر دکتر محمود صفری رییس واحد دماوند و با همکاری معاون پژوهش و فناوری این واحد دانشگاهی و با تشکیل کمیته علمی متشکل از استادان، دانشجویان و فارغ التحصیلان نخبه فعالیت­های مقدماتی خود را آبان 1395 آغاز کرده بود و پس از آن با هدف تحقیق و توسعه و تحقق بیانات رهبر معظم انقلاب در زمینه تولید و اشتغال فعالیت خود را در مبحث انرژی‌های نو شروع کرد و پس از آماده‌سازی فضای فیزیکی و ساخت چند نمونه اولیه آزمایشگاهی زمینه لازم برای بازدید و اخذ مجوز لازم را مهیا و سرانجام پس از بازدید کارشناس رسمی سازمان مرکزی موفق به اخذ مجوز شد.

این مرکز در راستای نیاز روز افزون صنایع منطقه و کشور، با انجام خدمات تحقیق و مشاوره، اجرای پروژه‌­های مختلف برون دانشگاهی در راستای بهینه‌سازی تولید و مصرف، انتقال و توزیع انرژی قصد دارد با توجه به اولویت‌های پژوهشی سازمان‌ها و صنایع مختلف در راستای رفع نیازهای تحقیقاتی و صنعتی کشور گامی موثر بردارد.

از اهداف کوتاه مدت و بلندمدت این مرکز می‌­توان از گسترش مرزهای دانش و فرهنگ نوآوری و کارآفرینی، بسترسازی برای تشکیل قطب‌های علمی و پژوهشی، اجرای طرح‌های پایلوت و طراحی و ساخت قطعات و دستگاه‌های مرتبط با انرژی‌های تجدیدپذیر، همکاری با واحدهای فن‌ورر، مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان، هدفمند ساختن موضوع رساله‌ها و پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی، مشارکت در اجرای پروژ های پژوهشی و پی ریزی پژوهش‌های پیشرفته با همکاری مراکز علمی داخل و خارج از کشور نام برد.

برخی از دستاوردها و نمونه‌های مطالعاتی و تحقیقاتی ساخته شده در این مرکز شامل نمونه آزمایشگاهی دستگاه کنترل و مدیریت ذخیره کننده‌های انرژی، طرحی آزمایشگاهی از هوشمند سازی شبکه آب ساختمان از طریق لوله‌های برگشتی و میکروکنترلر، ساخت نمونه کنتور دیجیتال و نمونه اولیه دستگاه ردیاب خورشید را برشمرد.

منبع: آنا

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۵۵۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش

مهدی حسن‌نیا مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از توسعه و پیشرفت قابل توجه فعالیت‌های مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

وی اضافه کرد: برگزاری بیش از ۴۰ رویداد فناورانه از یک سو و افزایش دوبرابری هسته‌ها و واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد و افراد فعال در این مرکز موجب شده تا تعداد افراد شاغل در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به ۱۳۸ نفر برسد که نزدیک به ۲۰ درصد این افراد نیرو‌های زیرپوشش بیمه‌ای واحد‌های فناور هستند.

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تشریح کرد: این ظرفیت و توسعه روزافزون فعالیت‌های واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی موجب شده تا برای نخستین‌بار در سال ۱۴۰۳ درخواست به‌کارگیری دانشجویان در قالب طرح پویش را داشته باشند.

حسن‌نیا افزود: استقرار ۴۵ هسته و واحد فناور، خلّاق و دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف تولیدی و خدمات، بستر مناسبی را برای ارائه محصولات و خدمات فناورانه مهیا کرده که با کمک طرح پویش علاوه بر تربیت دانشجوی مهارت‌محور، توسعه فعالیت‌های واحد‌های فناور با حداقل هزینه را دربرخواهد داشت.

وی تأکید کرد: استفاده از ظرفیت استادان هیئت علمی فناور و منتور کنار سیاست‌های تشویقی ازجمله تخفیف ۸۵ درصدی در اجاره‌بهای استقرار دفاتر اداری و بهره‌گیری از سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر در قالب تفاهم‌نامه‌های انجام گرفته موجب شده تا استادان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی با اطمینان خاطر بیشتری پا به عرصه فناوری گذاشته و کنار مباحث آموزشی به تحقیقات کاربردی در مرکز رشد دانشگاه آزاد زاهدان تمایلی دوچندان داشته باشند.

حسن‌نیا افزود: تقویت بنیه مالی هسته‌ها و واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد با پیگیری اخذ تسهیلات و سرمایه‌گذاری از طریق سازمان‌ها و نهاد‌های خارج از مجموعه دانشگاه مانند بنیاد برکت و صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آینده روشنی را برای مرکز رشد واحد زاهدان رقم خواهد زد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان