Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد دماوند، با توجه به رشد قابل توجه فناوری در سالهای اخیر، نیاز به انرژی به‌طور چشمگیری در حال افزایش می‌باشد.

از طرفی، کاهش منابع فسیلی، خطر نیروگاه‌های هسته‌ای، افزایش چشمگیر نیاز به انرژی فسیلی برای مصارف صنعتی، نیاز به سازگاری با محیط زیست و کنترل آلودگی هوا و اثر گازهای گلخانه‌ای منجر به رشد سرمایه‌گذاری کشورهای مختلف دنیا در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کشور ما نیز با توجه به پتانسیل بالای موجود برای تولید انرژیهای نو، تحقیق و توسعه تکنولوژهای تولید این نوع از انرژی‌ها ضروری به نظر می‌رسد؛ در همین راستا مجوز تأسیس مرکز تحقیقات انرژی‌های نوین تجدیدپذیر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند، فروردین ماه امسال از سوی سازمان مرکزی اخذ شد.

گفتنی است این مرکز زیر نظر محمود صفری رییس واحد دماوند و با همکاری معاون پژوهش و فناوری این واحد دانشگاهی و با تشکیل کمیته علمی متشکل از اساتید، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان نخبه فعالیت‌های مقدماتی خود را در آبان ماه 1395 آغاز نموده بود و پس از آن با هدف تحقیق و توسعه و تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب در زمینه تولید و اشتغال فعالیت خود را در مبحث انرژی‌های نو شروع کرد و پس از آماده سازی فضای فیزیکی و ساخت چند نمونه اولیه آزمایشگاهی زمینه لازم برای بازدید جهت اخذ مجوز لازم را مهیا و سرانجام پس از بازدید کارشناس رسمی سازمان مرکزی موفق به اخذ مجوز 95 گردید.

این مرکز در راستای نیاز روزافزون صنایع منطقه و کشور، با انجام خدمات تحقیق و مشاوره، اجرای پروژه‌های مختلف برون دانشگاهی در راستای بهینه‌سازی تولید و مصرف، انتقال و توزیع انرژی قصد دارد با توجه به اولویت‌های پژوهشی سازمان‌ها و صنایع مختلف در راستای رفع نیازهای تحقیقاتی و صنعتی کشور گامی مؤثر بردارد.

از اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت این مرکز می‌توان به گسترش مرزهای دانش و فرهنگ نوآوری و کارآفرینی، بسترسازی برای تشکیل قطب‌های علمی و پژوهشی، اجرای طرح‌های پایلوت و طراحی و ساخت قطعات و دستگاه‌های مرتبط با انرژی‌های تجدید پذیر، همکاری با واحدهای فن آورر، مراکز رشد و شرکت‌های دانش بنیان، هدفمند ساختن موضوع رساله‌ها و پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی، مشارکت در اجرای پروژه‌های پژوهشی و پی‌ریزی پژوهش‌های پیشرفته با همکاری مراکز علمی داخل و خارج از کشور اشاره نمود.

برخی از دستاوردها و نمونه‌های مطالعاتی و تحقیقاتی ساخته شده در این مرکز شامل نمونه آزمایشگاهی دستگاه کنترل و مدیریت ذخیره کننده‌های انرژی، طرحی آزمایشگاهی از هوشمند سازی شبکه آب ساختمان از طریق لوله‌های برگشتی و میکروکنترلر، ساخت نمونه کنتور دیجیتال و نمونه اولیه دستگاه ردیاب خورشید را برشمرد.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۴۸۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، واحد علوم و تحقیقات، برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی و با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی اداره کل طرح و برنامه، بودجه و تعالی سازمانی با رهنمودهای قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و معاونت توسعه و مدیریت منابع این واحد، موفق به دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی به شرح زیر شده است:

بیشتر بخوانید: دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات و شرکت ملی انفورماتیک سند همکاری امضا کردند

ISO ۱۰۰۰۲:۲۰۱۸ (فرآیند رسیدگی به شکایات ذی‌نفعان)؛

ISO ۱۰۰۰۴:۲۰۱۸ (سنجش میزان رضایت‌مندی مشتری)؛

ISO ۲۱۰۰۱:۲۰۱۸ (استانداردسازی مدیریت آموزشی مبتنی بر نیازهای فراگیران)؛

ISO ۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ (مدیریت شایستگی و توسعه افراد)؛

گواهینامه ISO ۲۱۰۰۱ و گواهینامه ISO ۱۰۰۱۵؛ برای نخستین ‌بار در سطح دانشگاه‌های کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، کسب شده است.

گفتنی است، اقدامات صورت گرفته در فرآیند کسب گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO پیرو تاکیدات دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و متمرکز بر محورهای سند تحول و تعالی این دانشگاه، محقق شده است.

لازم به ذکر است، در مسیر دریافت این چهار گواهینامه، "محور راهبردی دانشگاه سرآمد و پاسخگو" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری مشتمل بر ارتقاء پاسخگویی و قابلیت حل مسئله، توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی و ارتقاء جایگاه بین‌المللی و الهام‌بخشی، مدنظر قرار گرفته است.

همچنین "محور راهبردی دانشگاه کارآمد و پایدار" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری شامل دستیابی به سازمان یادگیرنده، فعالیت‌های منسجم و هم‌افزایی شبکه‌ای و تحول در فرهنگ سازمانی، از دیگر ضرورت‌های تبیین شده جهت دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO در واحد علوم و تحقیقات، بوده است.

بر اساس این گزارش، گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ذیل توسط شرکت کیفیت و انطباق پویا (KQR) دریافت شده است که ISO۱۰۰۰۲ و ISO۱۰۰۰۴ تحت لیسانس Benchmark certificate انگلستان و گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ISO۲۱۰۰۱ و ISO۱۰۰۱۵ تحت لیسانس استرالیا، صادر شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229476 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ صادر شد
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان